Sander Tiekstra

Front-end web ontwikkeling

Elzo Smid Ontwerp

Als vervanger van de oude ElzoSmid.nl is een nieuwe website ontwikkeld die door Elzo Smid zelf volledig beheerd kan worden. De inhoud van de oude website is hiervoor opnieuw ingedeeld, aangevuld en van een nieuwe vormgeving voorzien. De nieuwe vormgeving is verzorgd door Reinout Tiekstra en is gebaseerd op de nieuwe huisstijl van Elzo Smid Ontwerp.

Homepage

In de vormgeving is gebruik gemaakt van webfonts via Typekit. Er is, in aansluiting op de huisstijl, gekozen voor het gebruik van de Pill Gothic 300mg van Betatype, als alternatief op het huisstijlfont Fresco van Ourtype, in combinatie met de Calluna van exljbris Font Foundry.

ElzoSmid.nl is voor mij de eerste website die gerealiseerd is op basis van het CMS ExpressionEngine . De manier waarop de website ingedeeld en ontworpen was en de gebruiksvriendelijkheid van de beheeromgeving maakten ExpressionEngine voor mij tot een logische keuze. Het was mooi om te zien hoe deze keuze uitpakte.

Zo happy met #ExpressionEngine. Content management wordt bijna verslavend. Het resultaat is over 1 a 2 week te aanschouwen.

@elzosmid,

De website bestaat, naast veel informatie over Elzo Smid Ontwerp, uit een portfolio, artikelen, interviews en testimonials. Ook is er te zien waar Elzo Smid zijn inspiratie vandaan haalt.

'Voor klanten' pagina
'Voor klanten' pagina
Portfolio
Portfolio
Portfolio: detail
Portfolio: detail
Inspiratie
Inspiratie

Blog

  1. Van de Suite naar de Cloud
  2. Twee keer responsief
  3. Responsive Web Design (Responsief Webdesign)
  4. In de Puddingfabriek
  5. Welkom bij sandertiekstra.nl

Twitter

Het is opeens rustig in mijn agenda. Dus ik ben op zoek naar aardige mensen met leuke projecten. Ik werk graag met… twitter.com/i/web/status/1…

Laatste kans! Doe een bod! Van komende zondag tot de vrijdag erop in een landhuis, bij het Veluwemeer. twitter.com/tiekstra/statu…

Wherein @rachelandrew nails it. Agree 1000%. "...it always seems to boil down to the fact that CSS is simultaneou… twitter.com/i/web/status/1…

Bookmarks

Contact

Sander Tiekstra

Stationsweg 8
9989 BT Warffum

Telefoon: +31 6 81465081
E-mail:

Twitter / Facebook / LinkedIn

KvK 51717948