Sander Tiekstra

Front-end web ontwikkeling

Welkom bij sandertiekstra.nl

Welkom op de website van Sander Tiekstra Front-end Webontwikkeling. De afgelopen maanden was ik, als de schilder die zijn eigen huis niet verft, een webontwikkelaar zonder website. Maar nu is het (eindelijk) zover, SanderTiekstra.nl is live!

De bedoeling van deze website is om te laten zien wat mij bezig houdt op het web. Dit wil ik allereerst doen door de projecten te laten zien waar ik bij betrokken ben geweest. Maar ik wil ook, via Twitter, Bookmarks en Blog, laten zien welke ontwikkelingen op het web mijn interesse hebben.

Het ontwerp voor deze website is voortgekomen uit het huisstijltraject dat ik samen met de jongens van G2K heb doorlopen. In samenwerking met Frank Baas en Rudmer van Hulzen heb ik de nieuwe stijl vertaald in dit design.

Vanaf het begin van het denken over de nieuwe SanderTiekstra.nl was het voor mij ook belangerijk dat het een actueel beeld zou schetsen van mijn kijk op front-end ontwikkeling. Om die reden heb ik er o.a. voor gekozen om het design responsief op te zetten, als eerste te redeneren vanuit mobiele i.pv. desktop toepassingen, Webfonts te gebruiken en het geheel in HTML5 uit te werken.
Binnenkort zal ik hier verder op in gaan in een aparte post.

Voor nu, kijk gerust eens rond. Ik hoor graag wat je er van vindt.

Groet, Sander

Werk

  1. Tonny Knoll Interior Design
  2. G2K
  3. Jurgen Tiekstra
  4. De Hoven
  5. Beno Hofman

Twitter

Het is opeens rustig in mijn agenda. Dus ik ben op zoek naar aardige mensen met leuke projecten. Ik werk graag met… twitter.com/i/web/status/1…

Laatste kans! Doe een bod! Van komende zondag tot de vrijdag erop in een landhuis, bij het Veluwemeer. twitter.com/tiekstra/statu…

Wherein @rachelandrew nails it. Agree 1000%. "...it always seems to boil down to the fact that CSS is simultaneou… twitter.com/i/web/status/1…

Bookmarks

Contact

Sander Tiekstra

Stationsweg 8
9989 BT Warffum

Telefoon: +31 6 81465081
E-mail:

Twitter / Facebook / LinkedIn

KvK 51717948